Kicks Makeup har hittat hem till mig

Idag var det premiärdags för Kicks egna makeup-linje, så jag begav mig ut på stada för att spana in montern och se om något lockade. Jag lämnade butiken med en concealer-trio och ett läppglans i min påse och känner mig mycket nöjd med detta. Det ska bli spännande att se hur Kicks Concealer Trio Cover & Correct Neutral presterar jämfört med Make Up Stores dito som var en stapelvara i min sminkväska för några år sedan. Ett nytt läppglans är väl egentligen det sista jag behöver, men Lip Lacquer Lasting Lip Shine i mörkrosa nyansen Berry Delight var helt enkelt oemotståndlig. Swatches och recensioner dyker upp så fort jag har satt tänderna i dem!

Jag passade på att ta en sväng på Åhléns i samma veva och införskaffade lite nytt till händer och naglar. Jag älskar min Crabtree & Evelyn Hand Therapy med citrondoft, men eftersom jag har klämt ut de sista dropparna ur den tuben kunde jag med gott samvete köpa mig en ny tub. Och vi vet ju alla att omväxling förnöjer så den här gången fick det bli granatäpple-varianten som fick följa med hem. Mina naglar är en ren katastrof just nu, jag har varit väldigt dålig på att sköta om dem den senaste tiden – det i kombination med att de ständigt utsätts för ilsken nagellacksborttagning och det faktum att naglarna är mitt främsta verktyg för att pilla upp det mesta gör att det inte alls är konstigt att de ser så sorgliga ut. En flaska Scratch Nail Food fick det bli eftersom jag har läst så mycket gott om den, hoppas nu att den kan göra något åt mina trasiga naglar. En ny polerfil slank med också, jag använder visserligen inte det så ofta eftersom det sliter på nagelytan, men ibland behövs den för att jämna till det hela.


 english flag Swedish beauty store Kicks launched their own make up label today so I went to a store and picked up a concealer trio I’ve been curious for and a beautiful creamy dark pink lipgloss called Berry Delight. Swatches and reviews are coming up! Also picked up some things for my dry hands and nails, Crabtree & Evelyn Hand Therapy is an old favourite of mine, but this time I decided to try out a new scent and the Pomegranate one is definitely a winner so far. 

12 Kommentarer

 • Linda skriver:

  Så spännande är nyfiken på concealern :)
  Den grövsta på polerfilen kan du använda så ofta som en gång i månaden, steg två en gång i veckan och Shine delen en gång om dagen :) detta utan att det sliter för mycket eller nageln tar skada. Så olja minst en gång om dagen så mår de super bra :)

 • Anonym skriver:

  ett tips är att lägga på olja innan man polerar så kommer det längre in i nageln :)

 • Martine skriver:

  Ooh, concealer låter jätteintressant men jag misstänker att den kommer vara för mörk för mig. Är en riktig nagellacksnörd så jag har velat ha Scratch Nail Food väldigt länge, men den är så dyr och jag har väldiga problem med kladdiga händer. Kommer nog lägga mina pengar på Trinds Nail Balsam istället, verkar vara precis vad mina naglar behöver

  • Sofia skriver:

   Det var jag också lite rädd att den skulle vara, men så var icke fallet som du snart får se. Trinds variant verkar nice, jag har tidigare dragit mig för att köpa Scratch variant just på grund av prislappen.

 • Tanci skriver:

  Å lipglosset ser grymt ut. Fin färg och inget skimmer ”yeey”

 • Veronica skriver:

  Jättetråkigt att KICKS inte kunde göra något eget utan en kopia på Make Up Stores Cover All mix . Det jag i s f hade förväntat mig var att den skulle vara billigare… Nu kostar den över 55 kr/g medan MUS ligger på 22 kr/g.

  • Sofia skriver:

   Jag kan förstå att man härmar konceptet eftersom MUS Cover All Mix är så pass populär. I det här fallet får man mycket riktigt väldigt lite produkt för sina pengar, men ibland tar nyfikenheten över.

 • Jeanette skriver:

  Jag använder nail food och mina naglar är väldigt nöjda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.