Julklappstips: Lektyr till skönhetsnörden

daisy beauty

Fortfarande julklappar kvar att fixa? Ingen panik, det finns fortfarande gott om tid. En smidig julklapp om man är ute i sista minuten är en tidningsprenumeration. Prenumerationen beställs på nätet med några enkla klick och sedan behöver man bara fixa ett litet kort som hintar om vad som komma skall i postfacket.

Daisy Beauty är det självklara valet till den skönhetsintresserade, tidningen är fylld av djupdykande reportage, recensioner och trender  – allt med tema skönhet. Men det ryms även en dos mode, intervjuer och annat smått och gott.

Eftersom jag har en tendens att gå efter mottot ”en till dig, en till mig” när det gäller julklappar råkade jag lägga en beställning på Elle till mig själv … Det är något visst med att krypa upp i soffan med en tidning och en kopp te så här i vintermörkret.

 

english flag A magazine subscription is the perfect last minute gift, and there’s literally one for every taste!

2 Kommentarer

  • Maria skriver:

    ELLE är jag alltid i valet och kvalet med, jag älskar skönhetssidorna, men reportagen och ja resten av tidningen gäspar jag åt, Daisy Beauty däremot, den tidningen är FAB! Vill bara se lite mer reportage om ingredienser i skönhetspordukter och mer parfymnörderi från Julia Forsberg.

    • Therése skriver:

      Jag gillar att ELLE har med lite inredning och resor, men det är ganska många sidor jag bara bläddrar förbi. Önskar att Daisy hade kört 100 % skönhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.