Nyårsnaglar nr. 2

Essie Set in Stones nail polish

Utan att vara medvetna om det körde jag och Therése på i princip identiska manikyrer för att fira in det nya året, med skillnaden att jag hade en svart bas istället. Great minds think alike! Första bästa högblanka svarta lack som jag hittade i lådan toppades med Set in Stones från Essies Luxeffects-kollektion och sedan var partynaglarna ett faktum. Jag blev positivt överraskad över hur lätt det var att fördela Set in Stones över nageln, jämfört med andra liknande glitterlack jag testat tidigare. Ska bli spännande att se hur det står till med övriga lack i kollektionen.

essie luxeffects nail polish

Här har vi alla Luxeffects-lacken samlade, från vänster till höger: As Gold as it Gets, Stroke of Brilliance, A cut Above, Set in Stones och Pure Pearlfection. En riktigt tjusig kollektion i mitt tycke och det ska bli kul att kombinera ihop lacken med alla möjliga färger för en blingad manikyr. Pure Pearlfection är väl det enda lacket som inte riktigt är min kopp te, pärlemorskimmer har aldrig varit min grej men kanske att det faller mig i smaken på en mörk bas. Den som lever får se!


Betyg? 5/5
Pris? 99-129 kronor/st
Var? Kicks, Åhléns, H&M m.fl.


english flag Without knowing it Therése and I went for practically identical NYE manis, accept for the fact that my base was black and hers blue. Great minds think alike! Really stoked about the Luxeffects collection from Essie and I’m looking forward to combining them with different polishes for that perfect stroke of bling! 

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.