Ur nagelarkivet: Sparkling Bronze

deborah shine tech nail polish sparkling bornze

Imorgon drar vi iväg till Köpenhamn i några dagar för konsert, shopping och allmänt gottande – vilket ska bli alldeles fantastiskt fint. Men eftersom jag tycker att det är så bövelens tråkigt att packa så hittar jag gärna något annat att ägna mig åt fastän jag inte borde, till exempel som att göra en djupdykning i bildarkivet och hitta bild på sjukt snygga 58 Sparkling Bronze från Deborah.

Sparkling Bronze är en guldig kopparhistoria som är lite svår att sätta fingret på färgmässigt, eller just det, bronsfärgade disconaglar var ju ordet! Med ett stänk av lila glitter för att piffa det hela ytterligare. Det är inte en färg jag vanligtvis väljer eftersom jag trodde att det skulle skära sig totalt med min hudton, men icke. Trots att lacket är varmare i tonen än vad som framträder på bild så gifter det sig fint med mina kalla tassar. Om jag minns rätt så krävdes det några lager (fyra närmare bestämt) för ett täckande resultat, men det är det ju helt klart värt. Penseln är som en liten paddel och täcker större delen av nageln i ett drag.

När vi är tillbaks från Köpenhamn lämnar vi arkivet och har förhoppningsvis lite trevlig shopping att visa upp!


Betyg? 4/5
Pris? 65 kr
Var? Hittas bland annat hos eleven och lyko.


english flag We’re off to Copenhagen tomorrow and instead of doing what I really need to be doing, like finish packing, I made a plunge into my old picture archive and found Sparkling Bronze from Deborah – a gorgeous bronze coloured polish that deserves some attention.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.