Essie våren 2014

essie spring 2014

I Göteborg är det högsommarvärme men jag tycker vi ska blicka tillbaks till våren och Essies kollektion Hide & Go Chic, innan dessa godbitar försvinner från butikshyllorna. Så här i värmen känns färgerna dessutom härligt uppfriskande och fräscha. Mina favoriter är mintgröna Fashion Playground som med dess mikroskopiska skimmer gör lacket unikt i min samling, hallonröda Style Hunter och jeansblå Truth or Flare.

essie spring 2014

Hide & Go Chic, Fashion Playground och Romper Room.

essie spring 2014

Swatchade på nagelbricka med två lager.

essie spring 2014

Style Hunter, Spin the Bottle och Truth or Flare.

essie spring 2014

Swatchade på nagelbricka med två lager.

Som brukar vara fallet med Essies lack är även dessa nyanser lättmålade och täcker fint med två lager. Har ni någon favorit ur kollektionen?


Pris? 129 kronor
Var? Kicks(Tips! Just nu 25 % rabatt för klubbmedlemmar), Åhléns, H&M m.fl.english flag Essie’s Spring collection for 2014 is right up my alley. My favourites are mint green Fashion Playground, raspberry red Style Hunter and denim blue Truth or Flare.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.