Clinique Cheek Pop – Peach Pop

clinique cheek pop review

För ett tag sedan fick jag och Sofia en rabattkod för att prova på Clinique’s nyöppnade webbshop. Att välja vad man skulle använda koden till var inte särskilt svårt, vi hade båda två trånat efter de nya Cheek Pop-rougen. Men den som väntar på något gott får ibland vänta lite för länge, rabattkoderna hade nämligen ställt till det vilket resulterade i lång leveranstid. Problemet ska vara åtgärdat nu och man får välja bland fina produktprover vid varje order. Hur som helst var Cheek Pop värd att vänta på och jag kan tänka mig att klicka hem fler nyanser …

clinique peach pop

Rouget kommer i en genomskinlig dosa och själva pudret har en blomma inpräntat i sig, helt klart den tjusigaste dosan i min sminkväska just nu!

clinique cheek pop peach pop

Cheek Pop är ett puderrouge som utlovar en vibrant men ändå naturlig rouge som ser nästan puderfri ut. Clinique håller vad de lovar och texturen är verkligen silkeslen. När man applicerar rouget glider pudret lika jämnt och fint över huden som om det vore ett krämrouge. Det är nästan barnsligt lätt att få rouget att se naturligt ut. Om man applicerar med lätt hand går det att få ett väldigt diskret resultat men pigmenteringen är hög och man kan bygga på i lager för att öka färgintensiteten, utan att man för den sakens skull får en pudrig finish. Rouget ger ett fint glow utan att se skimrigt eller glittrigt ut, pudret framhäver heller inte porer eller andra ojämnheter. Hållbarheten är dessutom bra och färgen sitter på plats hela dagen, ska jag ut på kvällen kör jag bara en liten touch-up innan. Cheek Pop har blivit mitt nya favoritrouge och jag har på känn att jag kommer sträcka mig flitigt efter den här dosan i sommar.

clinique peach pop swatch

Jag har färgen Peach Pop (02) som är en korallrosa nyans med varma undertoner vilket passar min hudton perfekt. Eftersom det är mycket rosa toner i är det även superfint på kallare hudtoner som Sofias. På mörkare hudtoner kan jag tänka mig att Berry Pop eller Plum Pop ser fantastiska ut.

 

Betyg? 5/5
Pris? 305 kronor
Var? Clinique.se

 

english flag The Clinique Cheek Pop blushes are just too cute! And the blush itself doesn’t disappoint either. The formula is almost a hybrid between a powder blusher and a cream formula. The blush glides over the skin and blends effortlessly. The colour can be layered to build up the intensity without ever looking powdery. These blushes also gives the skin a beautiful glow without looking shimmery or enhancing pores. I can’t complain about the longevity either, I reckon this will be my go-to blush this summer. The shade Peach Pop shown in this post is the perfect mix of pink and coral which suits my warm complexion perfectly.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.