Fab Orange

fotd makeup redhead ginger

Nu har hösten gjort sin entré och jag måste erkänna att jag längtat lite efter att vira in mig i en varm scarf, men framför allt efter att plocka fram mina mörka nagellack och röda läppstift. Något som är hett i höst är matta läppar, innan jag upptäckte Color Drama Velvet Lip Pencils från Maybelline trodde jag inte att det var något för mig men nu kan jag inte få nog! I den här sminkningen bär jag orangeröda Fab Orange till en i övrigt simpel look med enbart bronzer på kinderna och massvis av svart maskara.

 

Bas

 • Benefit Porefessional Primer
 • L’Oréal True Match Foundation i W3 Golden Beige (kommer fortfarande undan med min sommarnyans)
 • Maybelline Fit Me Concealer i 15 Fair (under ögonen och som highlighter)
 • Rimmel Stay Matte Powder i Transparent
Kinder
 • NARS Laguna Bronzer
Ögon
 • Isadora Build-Up Mascara Waterproof (Black)
 • Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner i Black Ink (tightlining övre vattenlinjen)
 • Isadora Inliner Kajal i 56 Blonde (vattenlinjen)
 • Anastasia Brow Wiz i Caramel och Clear Brow Gel
 • Lite bronzer i globlinjen för definition
Läppar
 • Maybelline Color Drama Velvet Lip Pencil i 410 Fab Orange

english flag This autumn I’m all about the matte lips!  The Color Drama Velvet Lip Pencils from Maybelline in particular rocks! In this look I’m sporting number 410 Fab Orange.

 

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.