Oktobernaglar

maybelline black to the basics topped with essie pinking about you

Eftersom vi är mitt uppe i oktober månad fick helgens naglar Rosa Bandet-tema med hjälp av Pinking About You från Essies Rosa Kollektion. Utöver det här topplacket, som säljs i begränsad upplaga, består kollektionen av sex olika rosa lack ur deras ordinarie sortiment. Köper man något av lacken ur Rosa Kollektionen under oktober månad går 10 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Jag hade såklart gärna sett att det var en större summa av försäljningen som gick till ett gott ändamål, men många bäckar små som det så fint heter.

Pinking About You har en klar bas fullspäckad med ljusrosa flakes i varierande storlek. Eftersom just ljusrosa på naglarna inte riktigt är min melodi körde jag lacket på en svart bas. Närmare bestämt ovanpå Black to the Basics från Maybellines Color Show Vinyl-kollektion. Lacken i Vinyl-kollektionen torkar till en halvmatt yta, vilket innebär att det här lacket är hur snyggt som helst på egen hand. Men att toppa det hela med Pinking About You visade sig vara en riktig fullträff.

På naglarna har jag två lager Black to the Basics och ett lager Pinking About You, plus ett lager överlack för en jämn yta. Det är knappast sista gången den här kombinationen huserar på mina naglar.

 

english flag Essie Pinking About You on top of Maybelline Black To The Basics turned out to be a match made in heaven. Pinking About You is this years contribution from Essie where some of the profit goes to rasing awareness on breast cancer. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.