En uppdatering och ljuva läppkritor

Oj, här har det ekat tomt … Så vad har hänt sedan sist? Mest har det varit jobbjobbjobb, både för mig och Sofia, och så har jag klippt page och köpt en lägenhet (!). Det har helt enkelt varit full rulle på den privata fronten. Snart blir det nya tag, även för Heartcore, men det blir på andra sidan nyår. Först ska det slås in julklappar, ätas skumtomtar och dansas runt granen. Hörs vi inte innan dess får vi passa på att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Nu till ett av årets bästa produktsläpp, om ni frågar oss, Color Drama Intense Velvet Lip Pencil från Maybelline. Här snackar vi högpigmenterade och krämiga läppkritor med underbar sammetsfinish. De har haft en permanent plats i sminkväskan senaste månaderna, orangeröda Fab Orange har jag redan visat upp.

Hållbarheten är suverän och som ni ser kunde skönhetsnörden i mig inte hålla sig från att swatcha pennorna innan kameran åkte fram. Tänk bara på att man behöver en pennvässare modell grande för att vässa pennorna.

Från vänster till höger: 630 Nude Perfection, 140 Minimalist, 150 Fuchsia Desire, 410 Fab Orange, 520 Light It Up och 310 Berry Much

Mina favoriter är de båda röda pennorna, vardagsrosa Minimalist och färgbomben Fuchsia Desire som är den i särklass krämigaste pennan (här kan ni se den på).

Betyg? 5/5
Pris? 89 pix
Var? Kicks, Åhléns m.fl.

english flag  I’m still all about the matte lips and the Color Drama Velvet Lip Pencils from Maybelline really floats my boat. Super pigmented, with a creamy satin finish which lasts a good chuck of the day.

2 Kommentarer

  • Donnachic skriver:

    Jag måste genast ha dessa vackra lippykritor! Helst flera färger och helst igår! Tack för bra tips och påminnelsen att dessa finns som jag ju sett här å var på insta.
    Lotta

    • Dreama skriver:

      Ik heb de blauwe eyeliner van J&e8u17;o2v#rt, daar ben ik ook heel tevreden over. Hij blijft lang zitten, maar als ik hem eraf wil hebben is hij ook zo weg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.