Heartcore 2.0

heartcore_blogg

Efter många års skönhetsbloggande kom vi till ett vägskäl i höstas då vi insåg att energin till att blogga inte fanns kvar längre. Det var helt enkelt dags att lägga ner eller tänka om. Men med tanke på hur mycket kärlek och hårt arbete som ligger bakom Heartcore är vi inte redo att säga hej då – istället börjar vi om på ny kula med nytt och bredare innehåll, en ny layout och massvis av ny energi.

Anledningen till att vi har haft skrivkramp är att vi har helt andra intressen i dag jämfört med tjejerna som startade Heartcore för sex år sedan. Vi älskar fortfarande nagellack, hudvård och läppstift men det är så mycket mer som pockar på uppmärksamheten numera. Därför har vi bestämt oss för att skriva om precis allt som gör oss glada och tanken på att det inte längre finns några begränsningar har gjort oss mer pepp än någonsin på att kicka igång skrivandet igen. Vi kommer även i fortsättningen att skriva om skönhet, men nu får recensionerna konkurrens av inredning, böcker, film, resor, vardagsbilder, DIY och annat som vi vill dela med oss av. Vi hoppas att ni vill följa med på vår nya resa och fortsätter att inspireras av vårt innehåll – om inte så vill vi tacka för att ni följt oss under åren!

Vi kommer även bli mer aktiva och personliga på Instagram så missa inte att följa oss där på @heartcore.se

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.