Shoppat i London

I förra veckan tog jag några välbehövliga semesterdagar i favorithuvudstaden och passade samtidigt på att fira min födelsedag. Åker man till London är det nästintill omöjligt att inte shoppa tills resväskan är fylld till bredden, så även denna gång. Här kommer en liten titt på vad som fick följa med hem till Svedala igen!

Det blev ett obligatoriskt besök på Primark. Jag blir alltid lite lätt förvirrad och stressad när jag går in där med tanke på den enorma mängden prylar och antalet människor som alla huserar under samma tak. Så besöken blir oftast ganska korta men effektiva. Den här gången blev det en konjaksfärgad väska storlek mindre, nya solglajjor för ynka 2 pund, en skön maxiklänning med spetsrygg och en Gryffindorhoodie. För team Heartcore är Harry Potter-nördar av rang.

Mina stackars Vans här hemma var så utslitna att de föll isär och planen var att införskaffa ett par nya i vinrött. Men de gråa var så himlans snygga att jag inte kunde låta bli. Är man sugen på att shoppa dojjor av alla de slag är Neal Street vid Covent Garden rena himmelriket, gatan vimlar av skobutiker och klassiker som Vans och Converse ligger en bra bit under svenska prislappen.

När det gäller skönhetshoppingen hade jag enbart siktet inställt på en ny parfym från Jo Malone, så jag styrde stegen mot Selfridges och sniffade mig igenom större delen av sortimentet innan valet föll på Wood Sage & Sea Salt. De övriga prylarna råkade liksom bara slinka med, oops! Nagellacket från MAC, närmare bestämt To Dye For från MAC is Beauty-kollektionen plockade jag upp på flygplatsen eftersom lacket har den mest perfekta pastelligt aprikosa nyansen någonsin!

Natural History Museum är en av mina absoluta favoritbyggnader i London, arkitekturen är fullkomligt fantastisk och det faktum att det påminner om Hogwarts gör en inte mindre knäsvag. Deras museibutik är väl värd ett besök eftersom den är fyllt till bredden av fina inredningsprylar, böcker och planscher, plus en hel del krimskrams. Exempelvis kan man fynda en ljusstake i svart marmor och världens gulligaste tygkasse som jag inte kunde leva utan.

Följer man Heartcore på Instagram har man kunnat spana in några av dessa bilder, Afternoon Tea vid Kensington Gardens var helt klart en av resans höjdpunkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.