Blingad höst

Festliga klädesplagg har aldrig varit min grej – jag blir obekväm bara av tanken på glitter, paljetter, volanger och diverse utsmyckningar. Tar jag på mig en klänning är den med största sannolikhet svart, kanske mörkblå om jag känner mig lite vågad. På sin höjd kan man hitta en dragkedja eller två på den men piffigare än så får det inte vara. Så för att göra vardagsgarderoben lite roligare och känna mig festfin brukar jag satsa på iögonfallande accessoarer och smycken. Maffiga halsband är favoriten och kombinerat med ett tjusigt läppstift är man party på under minuten. Så jag tycker det är på sin plats att visa upp arsenalen av läckra halsband jag har i min ägo – lite nytt men även gamla favoriter för att inspirera likasinnade paljettallergiker.

Jag använder nästintill enbart silver eller stålfärgade smycken, kort och gott för att det passar mig bäst. Emellanåt smyger sig lite roséguld in också. Favoriten inför hösten är helt klart det här lövhalsbandet som jag snubblade över på Kappahl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.