PR & POLICY

DISCLAIMER
Bloggen drivs på hobbybasis av två sminkintresserade tjejer. Vi är inga utbildade makeupartister eller hudterapeuter och våra åsikter baseras på individuella erfarenheter och kunskaper. Rekommendationerna vi ger på bloggen grundar sig på vad som har fungerat för oss och vad vi upplever vara bra produkter/tips.

PR
Om du representerar ett företag eller en PR-byrå och vill skicka produktprover till oss, eller är intresserad av att annonsera på bloggen, hittar du våra kontaktuppgifter under Kontakt-fliken.

ANGÅENDE PRODUKTPROVER
Produkter som skickats till oss som arbetsmaterial från PR-byråer eller företag garanteras inte en recension på bloggen och våra omdömen om produkten/produkterna påverkas inte av avsändarna. Alla åsikter är våra egna och går inte att köpas.

Heartcore drivs med hänsyn till spelreglerna för press, radio och TV.

COPYRIGHT
Allt materialet på Heartcore, om inget annat anges, skyddas av svensk upphovsrätt och får ej säljas, kopieras eller publiceras i andra medier utan skriftlig tillåtelse. Vill du låna bilder eller skrivet material? Kontakta oss först, det går alltid att lösa.

Senast uppdaterad: 18 april 2015